Nunți & Evenimente

Apropiem oamenii la
nunți, botezuri, patreceri memorabile și
evenimente comerciale.

Un vis împlinit

Nunta la

Restaurant Colla

Restaurant cu capacitate de 250 locuri, bucătărie pregătită și toate facilitățile necesare organizării unei nunți de vis.

Pentru o nuntă de vis, punem la dispoziție preparate create de excepționalul nostru Chef, o echipă care poate organiza evenimentul până în cele mai mici detalii și toate decorațiunile necesare.


Un moment important

Ne pregătim de

Botez

Restaurant cu capacitate de 250 locuri, bucătărie pregătită și un designer de evenimente care va propune utilizarea spațiului și personalizarea suprafeței disponibile în cel mai atent detaliu.

Colla by Salt Resort susține cultura și artiștii locali și vă poate pune la dispoziție inclusiv soliști vocali și formații instrumentale.


Îmi doresc

Propria mea

Petrecere Privată

Petreceri aniversare, logodne, reuniuni de familie, banchete, petreceri burlaci și burlacițe, majorate, petreceri de pensionare și multe alte idei.

Pentru fiecare dintre acestea pot fi organizate seri tematice, iar echipa va sta lângă dumneavoastră pentru a vă transpune visele în petreceri de succes.


Pentru o companie de succes

Cele mai plăcute

Petreceri Corporate

Petreceri corporate, Team-Building și Training-uri, Prezentări de produse.

Indiferent care este necesitatea companiei dumneavoastră, La Restaurantul Colla by Salt Resort putem organiza conferințe, training-uri, întâlniri de afaceri, workshop-uri, prezentări de produs, petreceri tematice, aniversare și de sfârșit de an.